Aftellen…

Vanmorgen vroeg begonnen. Annet moest al vroeg naar haar werk, dus ik ben maar meteen ook in de actie gegaan. De laatste werkdag voor de vakantie. Nog even snel gekeken of de website van Giorgio het goede plaatje liet zien. Die hing gisteren nog aan de telefoon of ik misschien wist hoe ik met joomla iets aan kon passen. Samen hebben we in ieder geval een manier gevonden om het header plaatje aan te passen. Geen idee of het de goede manier is, maar het werkte. Ik ben er van overtuigd dat het makkelijker moet kunnen. Zo niet, ben ik blij dat mijn site op WordPress draait. Na gisteren het bericht gekregen te hebben dat mijn personeelskorting bij XS4ALL niet goed verwerkt was, kwam vandaag het bericht dat ze een fout gemaakt hadden en dat het wel in orde zou zijn. Dat klopt niet helemaal met de rekeningen die ik krijg. Die geven nog steeds het volle bedrag weer. Dus maar terug gemaild en ook maar direct nar XS4ALL de vraag uitgezet wat er fout gaat. Inmiddels wel via het SabNZBD forum de oplossing voor mijn probleem met de speciale tekens in namen opgelost. De standaard locale van de Pi op UTF-8 gezet. Op mijn werk rustig aangedaan. Geen grote dingen meer opgepakt. Nog een paar functioneel beheerders gemaild of ik hun servers mag patchen. Één antwoord van iemand wiens naamgenoot ik had moeten hebben, verder oorverdovende stilte. Toen was dan toch echt de vakantie aangebroken! Bij mams nasi en loempia gehaald en uit mijn oude huis nog wat spullen meegenomen. Ik moest een grote sporttas hebben voor de vakantie en die heb ik meteen maar vol gegooid met spullen die nog mee moesten. Onder andere kwam ik de oude achterplaten van mijn oude Golf-I en Golf-III tegen. Oud huisvlijt met een airbrush. Thuis de eerste was aangezet. Er volgen er nog een aantal, want de wasmand puilt inmiddels uit. Verder voor de zoveelste keer de Blues Brothers gezien. Dat blijft een vreselijk briljante film! Truste!

Golf-I-Golf-III

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.