Eerste vrije dag

Eerste vrije dag. Was altijd al vrij, maar nu echt vrij. Bij mams ontbeten en de schoenen weggebracht naar de schoenmaker. Daarna nog een atlas gekocht voor Colin en thuis mijn tas ingepakt voor het weekend. Via Meerzicht naar Hillegom gegaan. Samen boodschappen gedaan voor het weekeinde. Verder ook van afstand kunnen vaststellen dat de Pi’s prima draaien samen. Één Minecraft server en één media server. Voor het importeren van nieuwe boeken moet ik nog iets slims verzinnen, want dat duurt per boek best wel lang. Na ieder boek, word Calibre op de en of andere manier op de hoogte gebracht dat er een nieuw boek is. Dat duurt echter lang. Uitzoeken of niet alle boeken niet in één keer ingelezen kunnen worden en dan in één keer die melding. Dat zoeken we op.

PiRack

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.