Vierentwintigkommatwee

Vroeg opgestaan en met de trein naar den haag centraal voor een volgend stuk Hollands kustpad deel twee. Onderweg naar het station kwamen we Timo tegen die met de auto net terug kwam van twee weken surfen in Frankrijk. Deze keer met de trein naar Den Haag centraal. Het eerste stuk ging uiteraard nog door Den haag. Een kop koffie met bananencake genomen in het Haagsche bos. Verder afgeslagen door wassenaar en langs de Waalsdorpervlakte. Het beroemde veldje van de dodenherdenking gezien. Ook de bel bovenop de heuvel stond er mooi bij. Bij een oude bunker nog een cache meegepikt: Batman’s bunker. De bunker was inmiddels ingericht voor vleermuizen en niet toegankelijk voor publiek. Verder ging de wandeling door het duin. Op sommige plekken lekker door het rulle zand, maar verder veel schelpenpaden. Bij Meyendel geluncht met uitsmijters ham-kaas. De pannenkoeken hebben we ons niet aan gewaagd. Die vallen toch iedere keer tegen. Gedurende de hele wandeling nog diverse caches meegepikt. Het werden:  25 – Wassenaarder Wandeling – 2510 – Wassenaarder Wandeling – 10, 11 – Wassenaarder Wandeling – 11, Berkheide #13 en Berkheide #10. Op het laatste stuk voor Katwijk nog een laatste rust pauze gehouden en toen door naar Katwijk. Op de boulevard de boel afgeklokt en de bushalte opgezocht. We hadden er inmiddels meer dan vierentwintig kilometer op zitten. Met de bus naar Leiden en daar met de trein terug naar Hillegom. Sam en Lisanne waren inmiddels ook terug van vakantie en kwamen langs rond etenstijd. Van Timo de Franse surf verhalen en van Sam en Lisanne het Sri Lanka verslag gehoord. Wij mogen straks nog 🙂 Na het eten nog op de chat met Colin. Die is serieus bezig met het uitzoeken van snorkel spullen. Hij had vast en zeker bij de Decathlon weer dat lijpe snorkel masker gezien met de ingebouwd snorkel die boven je voorhoofd uitkomt. Maar goed, we gaan het zien.

DSC_6643

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.