Koppijn

Gisteren tijdens de wandeling trouwens ook nog een wielerdebiel uitgescholden. Die kwam vol gas aanracen en reed een klein jongetje van zijn fiets af. “Hij komt zomaar opzij!”. Ja duh… het is een kind van acht en hij rijd niet op een wielerbaan maar gewoon op een fietspad door de duinen. Het viel gelukkig allemaal mee. De ouders ontfermden zich over hem en ik kon nog helpen met sterilon en een pleister. Toevallig hadden we het daarvoor gehad over het onverantwoorde gedrag op de openbare weg van veel wielrenners. Vanmorgen wel met een groeiende koppijn wakker geworden. Eerst op bezoek bij de moeder van Annet en daarna nog naar de Decathlon. De shirtjes die Annet zocht, konden we echter niet – meer – vinden. Wel nog de door Colin gewenste duikbril bekeken. Een maf soort volgelaatsmasker met de snorkel op je voorhoofd. Het zag er echter wel goed ontworpen uit, dus hij moet maar kijken. Daarna nog even naar mijn moeder geweest zodat Annet nog even gedag kon zeggen voor de vakantie. Gedurende de dag een constante hoofdpijn gehouden. Soms wat heftiger, soms wat minder, maar aldoor aanwezig. Hopen dat dat morgen weer over is. Verder veel gelezen.

Hoofdpijn

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.