Achterstand

Ik begin steeds meer achterstand op te lopen met berichten plaatsen. Steeds vaker moet ik de volgende ochtend nog even het bericht van gisteren afmaken en plaatsen. Maandag dus. Wakker geworden in Hillegom. De rest al snel naar hun werk 🙂 Ik kon lekker blijven liggen 🙂 Vakantie is begonnen. De buren gingen trouwen en Annet had in de hele straat ballonnen in de brievenbus gedaan met het verzoek de vlag uit te hangen met de ballonnen er aan. Vlag en houder heeft iedereen daar, want dat zat bij de oplevering van het huis. Toen Annet naar haar werk ging, hingen er al wat vlaggen en tegen de tijd dat ik op was, hing de hele straat (op twee vakantiegangers na) vol. Grappig gezicht wel. Naar huis en een was aangezet. Spullen klaargezet die nog in me op kwamen en toen naar mijn oude huis. Nog wat spullen opgeruimd, weggegooid en meegenomen. Toen naar mams. Die had ook nog wat dingen die ze zelf niet kon doen. Daar in ieder geval ook het vogelplankje weer enigszins gerepareerd. Toen nog een begin gemaakt met het weghalen van de naaldboom die er achter stond. Die wil ze al een poos weg hebben. Met een snoeischaar de halve boon er al af kunnen knippen. Tot de schaar brak. Er licht nu in ieder geval vast een flinke stapel takken die nog klein gemaakt kan worden en in de groen-bak kan verdwijnen. De rest van de takken kan ik nu misschien met een boom zaag te lijf. Na het eten weer naar Hillegom. Luke en Danique kwamen langs, dus dat was wel gezellig… Ten minste… Als niet het hele huis leeg is als je aankomt… Ze waren nog een ijsje gaan halen bij Langevelderslag.

SloopBoom

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.