Nieuwe online factuur in het Service Centre

De standaard email van XS4ALL die de nieuwe factuur periode aangeeft. Op de een of andere manier klik ik er toch op… Het factuur bedrag verbaasde me toch deze keer: 2 euro… Kennelijk was het toch goed gekomen met de personeelskorting en hebben ze de afgelopen twee maanden met terugwerkende kracht verrekend met Augustus. Het kan dus wel! Alleen niets laten horen hè… Nu kijken of het volgende maand nog steeds goed gaat. Vanmorgen nog langs Cor voor een kortwiek beurt. Het kapsel is klaar voor de zomer. Even langs de Paalbergweg voor de lunch. Meteen even vragen hoe Jos zijn vakantie geweest was. Daarna boodschappen gedaan voor het eten vanavond en naar huis. De spullen die ik gisteren uit mijn oude huis mee had genomen opgeruimd. Ook de dak dragers vast op de auto gezet. Ik ga toch geen lange einden meer rijden waarbij ik er last van heb. Scheelt donderdag weer. Dan hoef ik alleen de box maar op de dragers te monteren. Verder de achterstand in de blog bijwerken en een beetje aanrommelen. Een van de rommeldingen is verder kijken naar de Azoren. Dat begint steeds meer op een leuke vakantiebestemming voor het najaar te worden. Verder van alles en nog wat gedaan. De roep van de shoarma kunnen weerstaan en gewoon gekookt voor mezelf. Aardappelen, sperzieboontjes en een Duits biefstukje. De laatste was gedraaid. Voor de vakantie heb ik verder alles schoon wat ik mee wil hebben. Nu wachten tot Annet gezellig langs komt.

KapselZomer2016

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.