Niets gedaan…

Vanmorgen lekker lang in bed gebleven. Boek er bij en verder met de deeltjes van Perry Rhodan. De enige enigszins zinnige dingen vandaag waren het aanzetten van de vaatwasser en het opladen van alle camera-accus. Verder alleen maar lekker gelezen. Oh en eindelijk een keer een espresso gedronken uit mijn Dali kopje. De rest stond nog in de vaatwasser, dus eindelijk deze een keer gebruikt. Hij drinkt prima! Tegen het einde van de middag begon ik me toch wat leeg te voelen. Wel naar Zwanenburg gegaan voor de döner. De laatste  kans voor de vakantie, dus die moest even gegrepen worden. Daar vandaan nog wat rond gereden en uiteindelijk op de kop van de haven in IJmuiden uitgekomen om uit te waaien. Op weg naar huis nog een ijsje gehaald en maar weer vroeg naar bed met de volgende Perry Rhodan.

EspressoKopje

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.