Inpakken en… 

Bweehhhhh. Wat een dag… Opgestaan en nog steeds geen puf om te beginnen met inpakken. Eerst nog maar langs mams. Die vond het nog gezellig dat ik even langs kwam voor de vakantie. Vervolgens toch moeten beginnen. Eerst maar de bagagekoffer op het dak gemonteerd. Daar vast de tas met duikspullen in gedropt. Toen de tas met bagage ingepakt. Alle wat nodig leek, klaar gezet en in een grote tas geprakt. De spullen om onder water te kunnen fotograferen in een kratje. Alles in de auto gezet en de fietsendrager achterop gezet en de eerste etappe gedaan. Hillegom. Daar nog wat laatste boodschappen gedaan en de moeder van Annet gedag gezegd. Na het eten de auto verder ingepakt. Alles staat klaar voor vertrek morgenochtend. 

InpakkenEn

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.