Zwarte zaterdag 

Vanwege de korte afstand nog te gaan hebben we gewoon lekker uitgeslapen en rustig ontbeten. Voor een langs de route hotelletje was het ontbijt best goed. Lekker koffie. Lekker croissants. Lekker stokbrood. Op weg naar het zuiden sloten we nu dan wel vrij snel aan achter de file. Gelukkig bleef het bij lang, aanrijdend. Geen stilstaand verkeer. Het tol kansje in de auto bewees weer goede diensten. Langs de hele meute zo naar de 30 km poortjes waar niemand stond. Rustig oprijden tot de piep. Slagboom open en gaan. Snel waren we op de camping. Tenminste… Bij de camping. Ik mocht om de een of andere reden niet al inchecken. Mocht morgen pas. Ik mocht wel even de camping op vast wat spullen achter te laten. Even gezeten en af gesproken om zeven uur bij de pizza per meter. Toen naar ons hotel in Sant Feliu. Dat bleek een iets minder luxe hotel te zijn als afgelopen nacht. Er hingen ook overal briefjes dat er verbouwd werd. Ach. Één nachtje. Het zoeken van een parkeerplaats was ook een uitdaging op zich, maar dat lukte ook. Om zeven uur lekker gegeten en weer terug naar het hotel. Ook nu weer kunnen parkeren. Nog even gelezen en gaan slapen.

DSC_6669

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.