Camping. 

Vanmorgen nogal brak wakker geworden. Het open raam liet veel geluid van verkeer binnen en de bedden waren niet al te best. Het hotel bleek ook twee jaar dicht te gaan om compleet gerenoveerd te worden. Even voor acht uur stonden we voor de poort. Nu mochten we wel inchecken. Deze keer werden we ook door een ander geholpen. Die kon Colin zelfs al bij ons inchecken. Zijn gegevens had hij al gevonden in de computer. Ik hoefde dus niet nog terug te komen met zijn paspoort zoals gisteren gemeld werd. Op de plek Ma en Moon uitgezwaaid en onze intrek genomen in de caravan. Hier en daar wat geschoven en gedraaid en naar onze zo’n ingericht. Toen was het tijd om boodschappen de doen. Verder lekker in het zwembad gelegen en Joep bij Icineo opgegeven voor zijn open water opleiding. Dinsdag mag hij beginnen en ik mocht meedenken van Tony 🙂 Verder, verder met acclimatiseren.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.