Snorkelen! 

Weer een rotnacht achter de rug. Uiteindelijk gewoon van vermoeidheid in slaap gevallen. Colin wilde graag snorkelen, maar we zaten inmiddels bijna op het heetst van de dag. We hebben dus eerst maar een paar potjes triominos gespeeld en zijn later naar S’Agaró gegaan. Daar eerst een poos rondgereden voor een parkeerplaats en toen ging Colin dan toch een keer snorkelen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Op de camping de gyroscoop klaar gemaakt en lekker gegeten. De rest van de Vind lekker rustig aan gedaan. Morgen gaat Joep zijn eerste duikles krijgen.

ColinSnorkelen02

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.