Rustige start 

Weer later uit bed gekomen. Op zich lekker maar vanwege Joep zijn duik cursus die weer om vier uur verder gaat was het inmiddels wel te laat om nog iets spannends te gaan doen. Afgesproken er een rustige middag van te maken waar iedereen lekker zijn gang gaat en dan morgen bijtijds op. Planning: Besalu en dan net name het minimicro museum. Bij Ictinio bleek het weer te slecht om te gaan duiken, dus Joep mocht zijn theorie les doen. Tony vertelde, Elise (?) vertaalde naar Engels en ik vulde de lege stukken op 🙂 Eerst wilde ik in de tussentijd even langs de Decathlon en de Lidl, maar ik werd toch uitgenodigd om er bij te blijven 🙂 Na de theorie, zijn we nog even langs de Decathlon gegaan om de verkeerde stuurpen te ruilen. Achteraf bleek voor een andere verkeerde. Het systeem werkt op deze fiets gewoon niet. Jammer maar helaas. Bij de Lidl even drinkwater en Cola gescoord. De boodschappen voor het eten had Annet verder gedaan. Na het eten naar PP’S geweest. De gekleurde muntjes zijn nu vervangen door pasjes. Die moet je nu eerst kopen voor vijftig cent en die kun je dan iedere keer opwaarderen. Geeft een stuk makkelijker uit… Vroeger had je een steeds kleiner wordend stapeltje muntjes bij je, maar nu is dat overzicht weg. Rondje achtbaan, rondje poliep en een serie schoten in de schiet tent. Toen hadden we het voor het eerste bezoek wel gezien. De bij elkaar geschoten punten goed bewaard. Aan het einde van de vakantie maar eens kijken of dat er meer geworden zijn en waar we ze voor in kunnen ruilen. Morgen geen les vanwege de geplande duikbestemming “Boreas”. Dertig meter is echt te veel van het goede voor les twee 🙂 Vrijdag morgen elf uur mag Joep weer. Voorlopig nu: truste!

DSC_6695

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.