Sant Miquel del Fai

Vanmorgen samen met Joep naar Ictinio voor zijn tweede duikles. Spullen verzameld en naar de boot. Dikke pech: boot wilde niet starten. Dan maar aan de andere kant van de pier vanaf het strand. Daar loop je dan in je rubber duikpak tussen de standgasten. Door de branding heen het water in. Beetje rondzwemmen en daarna mocht Joep weer oefeningen doen. Automaat zoeken ging prima. Masker af gaf wat meer problemen. Verder alternatieve luchtvoorziening en gecontroleerde zwemmende noodopstijging. Toen weer door de  branding terug. Op de camping snel even een duik in het zwembad om het zout af te spoelen en op weg naar Sant Miquel del Fai. Maar niet voor we Ellen en Kevin gedag hadden gezegd. Die gingen na het eten rijden. Ook Coen nog geholpen met zijn dakkoffer, maar toen snel op weg. De kloof met het klooster was weer als mooi als in mijn herinnering. Annet en Joep vonden het ook mooi. Joep was ook bij met de Pokemons die er te vinden waren. Na de kloof terug richting camping met een tussenstop in lloret de mar. La Fusta moest ook bezocht worden. Bij Helga was het weer als vanouds lekker. Joep nog een rondleiding lloret gegeven en weer terug naar de camping.
DSC_6837

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.