Les drie

Vanmorgen vroeg op. Gisteren is Bep plotseling naar huis gegaan omdat het thuis niet goed ging met de hond. Rachel alleen thuis met een zieke hond, was geen succes. Dus maar een dag eerder weg. Vandaag zou echter iemand komen van een caravan stalling die ging bemiddelen in de verkoop van hun oude caravan. Bep had in overleg met mij de sleutels in onze voortent achter gelaten en ik heb hem opgevangen. Sleutels overgedragen en de gegevens van Bep doorgegeven. Dat kwam allemaal wel goed. Voor die tijd nog even twee randen dicht gekit om de regen buiten te houden. Toen een ontbijtje en op weg naar Ictinio. Joep kreeg zijn derde duikles. Annet wilde ook graag mee, maar niet zonder mij. Haar eerste duik van het seizoen in Spanje wilde ze toch wel graag met mij er bij. Dat was allemaal geen probleem. Joep ging gewoon met Joep op pad en ik met Annet. Ergens onderweg kwamen we ze tegen. Na de duik nog even bij het zwembad gehangen en nog wat aan gerommeld bij de caravan. Voor je het weet is het al weer tijd voor het eten. Annet had een flinke Skottel met nasi gemaakt en we hebben gesmuld. Na het eten ben ik met Colin nog even naar PP’S geweest. Annet en Joep hoeven daar niet zo nodig – meer – naar toe. Maar samen met Colin was het wel even gezellig. We hebben samen weer flink wat punten bij elkaar geschoten en zijn van plan nog een keer te gaan. Hij wilde toch ook nog eens zien hoe Magic Parc er ook al weer uitzag, dus dat hebben we ook nog gedaan. Op weg naar de auto hebben we nog Xurros meegenomen voor Annet en Joep. Die lekkernij moeten ze toch even proeven.

DSCN3173

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.