Ariba

Doe maar rustig aan. Doe maar half twaalf in plaats van elf uur. Oké. Beetje rustig uitslapen, rustig eten, beetje kletsen… “Hoe laat moesten we er ook alweer zijn? Half twaalf? Het is nu vijf voor half…”Oeps. Meteen in de hoogste versnelling naar Ictinio. Gelukkig wordt er in het Spaanse land niet zo heel erg precies met de tijdswaarneming om gegaan, dus we zaten we safe. Bleek ook geen probleem. Alle spullen in het busje geladen en we zetten het op de boot wel in elkaar. Op naar LLossa de Sant Feliu. Lekker duikje met zijn vieren. Twee Spaanse dames gingen hun eigen gangetje. Annet en ik bleven bij Tony en Joep in de buurt. Deze keer een kleine congeraal gezien. Verder langoesten, murenen en veel kleine blauwe visjes. Joep werd op een gegeven moment bij de lijn afgezet. Die mocht de boot op. Zijn lucht voorraad bleek aardig aan het einde gekomen te zijn. Maar zijn vierde les ging weer prima. Veel “gewoon” drijf vermogen controleren. Nog een stukje aan de alternatieve lucht voorziening van zijn buddy gehangen. Ik geloof dat Tony tevreden was. Overmorgen nog een keer. Om negen uur 🙂 Terug op de camping nog even ontzout in het zwembad. Even snel van Colin een lesje oude huizen bouwen in Minecraft. Het plan voor vanavond is Friends. Het dorp was echt mudvol. Weekend en vakantietijd. Het grote parkeerterrein was vol. In het straatje er langs vonden we echter een plek. Je moet maar geluk hebben. Langs diverse pokestops naar Friends gelopen waar we weer hartelijk welkom werden geheten door Claudia. Sateh voor Annet en ik. Kip cachew voor Colin en eend voor Joep. Aansluitend een ijsje bij Dino en via de souvenirwinkel die een of andere Pokemon knuffel had naar de auto terug. Colin is weergeven knuffel rijker. Komt geen einde aan 🙂 In de cruise file weer terug naar de camping en lekker uitbuiken. Morgen geen duikles op het programma, maar uitslapen zit er niet in. Om negen uur word een ventilator in het dakluik gebouwd en aansluitend gaan we naar Aqua Diver. Truste. BTW: selfies maken met een DSLR is een uitdaging op zich 🙂

DSC_6873

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.