Aqua Diver

Vanmorgen kwamen de techneuten muy pronto om negen uur langs om het middelste dakluik door een ventilator te vervangen. Met een uurtje was dat geregeld. Wel een keer de stoppen doorgeslagen, maar dat regelden ze zelf direct met de receptie. Nog een korte uitleg en de boel schoongemaakt en ze gingen weer. Dat was voor ons het startsein om naar Aqua Diver te gaan. Het was dit keer aanmerkelijk drukker dan vorig jaar. Ook hier nu wachtrijen bij de attracties.Eerst de Water Fall gedaan. Bijna met Joep het eindstuk gehaald. Volgende keer beter. Toen richting de achtbaan, maar gezien de wachtrij eerst Rapid River. Daarna toch maar in de rij voor Splash Mountain. Daarna met Joep door naar de Aqua Rocket waar je in een vrije val in een glijbaan gerecht komt. Op de Aqua Racer een wedstrijdje afdalen glorieus gewonnen. Joep vroeg zich af hoe ik zo snel weg kon komen. Gewoon een kwestie van op je knieën zitten en hard afzetten. Het golfslagbad nog even bezocht en toen kregen we honger en dorst. De meegebrachte broodjes en blikjes soldaat gemaakt en toen nog even gaan liggen. Inmiddels had ik weer een heerlijke hoofdpijn ontwikkeld en ben op een gegeven moment in slaap gevallen. Annet, Joep en Colin hebben zich gelukkig prima vermaakt. Toen ik weer wakker was nog wat gedronken en met Colin nog een rondje park gedaan. Aan het einde van de dag gekozen om voor vijf euro p.p. nog een keer terug te komen in de vakantie. Gezien de drukte hier en de ervaring vorig jaar met Water World, gekozen om toch maar niet daar naar toe te gaan. Aqua Diver is net zo leuk. Op de camping heeft Annet pannenkoeken gebakken en had Joep een gegrilde kip met patat gehaald. De rest van de avond rustig aan gedaan. Morgenochtend om negen uur weer bij Ictinio. De cursus van Joep afronden als het goed is.

AquaDiver2016

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.