Open Water Joep

Vanmorgen best weer vroeg op. Om negen uur bij Ictinio voor de laatste loodjes voor Joep. De vijfde duik. Weer voor de haven bij La LLosa. Ik blijf het een mooie plek vinden, hoewel de omstandigheden vandaag niet optimaal waren. Annet vond de Ictinio scuba cache nog, maar kon me dat niet aan. In vestand brengen. Tony zelf had hem ook niet gezien. Die doos schijnt nogal van plek te veranderen. Ga Llosa II – Diving cache toch loggen! Verder een leuk duikje gemaakt. Colin vermaakte zich weet prima op de camping. Vrijdag nog een laatste duik hier samen. Marie Carmen is de brevet aanvraag van Joep verder aan het regelen en dan krijgt hij vrijdag de spullen. En dan kunnen we nu gaan plannen voor de duik met haaien in het aquarium van Barcelona. Op de site staat dat het mogelijk is op zaterdag, zondag en woensdag. Een afstemmen wat het handigste is. We willen ook nog een keer naar Parc Güell en nog een tweede keer naar Aqua Diver, dus we hebben nog zat te doen in een steeds korter wordende periode. Voor het gemak en het lekkere naar de wok gegaan. Wok Gu was nog lekker maar niet meer helemaal wat het geweest was. Desondanks lekker gegeten. Er lag voor Colin geen zalm voor op de plaat,  maar de gewone zal hapjes konden wel gebakken worden. Alles bij elkaar dus toch gewoon kunnen eten wat we wilden. Terug op de camping e-tickets voor Parc Güell geregeld en de duik in het aquarium geboekt. Het schijnt allemaal via je smartphone te kunnen maar ik ga toch proberen ergens de vouchers af te drukken. Nog een partijtje “Grote Dalmuti” en triominos gespeeld, maar toen was het voor mij tijd om me met mijn boek terug te trekken. Truste!

DSCN3183

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.