Van zon naar regen…

Vanmorgen eerst even naar sta Christina gereden om de inbouw van de dakventilator te betalen. Dat was nog niet helemaal snel duidelijk te maken, maar ene Jordy wist er van. Die naam had ik ook van de inbouwers gehoord. Toen was het snel geregeld. Bij de Lidl meteen brood meegenomen voor het ontbijt. Toen hebben er ons opgesplitst. De jeugd bleef op de camping de oudjes gingen naar het strand. Na een uurtje was ik heb uiteraard al weer zat een ben ik op de fiets wat caches van zoeken. De ene lag echter nog beroerder dan de andere dus dat initiatief strandde al snel. Terug naar het strand. Aan de boulevard en cocktail gedronken en weer naar de camping. Dat bleek de jeugd zich niet verroerd te hebben. In ieder geval niet verder de de Cola en de chips lagen. Annet heeft van de restjes van Bep en Coen en van Ellen en Kevin een aardige maaltijd in elkaar weten te zetten. Tijdens het eten begon het te druppelen De lap deed zijn werk echter prima dus we hoefden niet weg te vluchten. Na het eten werd het echter te gek. Het druppelde niet meer maar kwam ouderwets met bakken naar beneden. De verwachting voor morgen in Barcelona is zon, dus ons geplande bezoek aan Parc Güell zal niet in het water vallen. De jeugd heeft zich met de pokemón dvd’s in de caravan terug getrokken. Verder zal het wel een rustig avondje blijven. Alvast truste!

DSC_6889

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.