Barça 

Vanmorgen rustig aan gedaan. Het  chemische toilet geleegd. Boodschappen gedaan. Spullen klaar gezet voor Barcelona. De reis ging voorspoedig dus eerst nog maar een rondje haven en langs de Sagrada Famila gereden. Toen naar Parc Güell. Echt om de hoek kunnen parkeren dus we waren snel binnen. Eerst een rondje door het openbare gedeelte. Een cache, “Gaudi House Museum” waar ik eerder een hele tijd tevergeefs naar heb gezocht, in één keer te pakken. Toen was het langzaam tijd geworden om het afgesloten deel in te gaan. Het mozaïek gedeelte is nu een paar jaar betaald toegankelijk. Van de week al e-tickets geregeld en dat was maar goed ook. Alles is al van te voren uitverkocht. Nog een cache niet kunnen vinden en toen weer richting de haven. Daar onder de rambla geparkeerd en een rondje rambla en oude buurt gedaan. Ook aan de haven nog een cache gevonden: Rambla de Mar had ik ook al eerder tevergeefs gezocht. Nu echter direct gevonden. Aan de rambla gegeten voor rambla prijzen 🙁 Toen snel met de auto naar de Plaça d’Espanya. Daar geparkeerd onder de oude stieren arena en uiteindelijk daar op het dak naar de fonteinen gekeken. Het geluid drong helaas niet zo ver door, maar we hadden een goed uitzicht over het geheel. We hebben niet de hele voorstelling tot elf uur gekeken, maar zijn al eerder weer richting camping gegaan.

DSC_6915

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.