Klimparadijs

Lekker uitgeslapen tot een uur of twaalf. Toen tostis gegeten van het stokbrood van gisteren. Bedacht dat het wel leuk zou zijn om te gaan klimmen in de bomen. Bij de receptie gevraagd of je moest reserveren voor het park richting Vic. Volgens Richard niet, maar hij wist nog een ander park bij Sant Feliu wat volgens hem net zo leuk was. Besloten daar naar type te gaan. Het was niet echt druk daar. We waren de enigen. Drie parcoursen gedaan. Annet en Colin de twee blauwe. Joep en ik de rode en een blauwe. Die laatste blauwe deden we samen. Als afsluiting samen nog de zwarte gedaan. Die bestond uit alleen tokkelen banen. Omhoog klimmen en naar beneden glijden. Weer een stukje hoger en naar beneden glijden. Tot je helemaal rond was. Op een gegeven moment zit je wel ongemerkt helemaal boven in de boomtoppen en kijk je uit over het dal richting Sant Feliu en de Middellandse zee daar achter. Één afdaling werd mij bijna te veel. Zitten op een plateau bij een soort glijbaan. Vasthouden aan een soort trapeze en je laten glijden… Dat werd bijna een totaal weigering, maar toch gedaan! Dat was het rode parcours waar Colin gelukkig niet op zat. De laatste afdaling van de het zwarte parcours had en nogal harde landing en voor we Annet hadden kunnen waarschuwen zeilde ze al naar beneden. Ze kwam nogal rottig in het vangnet en verzwikte haar enkel. Bij de hut van het klimpark hadden ze wel wat spul dat er op kon om het te verzachten, maar het bleef pijnlijk. Op de camping even een zak met ijsblokes gehaald om er op te doen. Vervolgens spaghetti met Spaanse bolognese en in de voortent schuilen voor de storm. Wat triominosjes neegelegd en bijtijds naar bed gegaan.

SantFeliuAdventureParc

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.