Ceramica Torres

Vannacht slecht tot niet geslapen. Het stormde behoorlijk. Joep had ‘s nachts nog de was binnen gelegd en het zeildak opgeruimd. Daar was een haring van losgekomen en de boel flapperde erg. Ontbeten en snel naar de ceramica Torres voor het tegeltjes maken. Joep en Colin zijn daar vol enthousiasme aan begonnen. Annet had nog last van haar enkel en deed niet mee. Ik zat te coachen. De ontwerpen worden later onthuld. Na de tegeltjes bij de receptie gevraagd waar ik de tickets voor het aquarium kon afdrukken. Die heb ik toch liever gewoon in mijn handen in plaats van virtueel in de wolk. Dat bleek gewoon daar te kunnen. Tickets en dergelijke willen ze gewoon voor je afdrukken. Koste nog eens niets ook. Na de tegeltjes nog een rondje gefietst met Annet. Er lagen nog wel wat caches die nog niet gevonden waren. Niet veel, maar 01-Blau-MEGA2014 en Carrilet by Geodaro:Castell d’Aro-Sta Cristina #07 waren nog beschikbaar. Uit de eerste ook nog een travel bug gehaald die de wereld rond wil: “Globe around the Earth“. Verder een beetje bij het zwembad gehangen en een nieuwe voorraad water en Cola ingeslagen. Beiden gaan hard deze vakantie!

DSC_7002

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.