Aqua Diver 2

Vandaag de tweede keer naar Aqua Diver. Om een of andere vage reden mochten we weer niet beneden parkeren. Achteraf hadden we toch gewoon door moeten rijden denk ik maar goed. Boven een plek gevonden die de hele dag wel schaduw zou houden. Door de achter gelaten vingerafdruk konden we direct naar de poortjes zonder eerst naar de kassa te hoeven. Het was ook vandaag druk. Best wel weer wachtrijen, maar ach, we hadden geen haast. Annet deed nog een beetje voorzichtig met haar enkel en zat aldoor achter in de attracties. Helaas niet het blauwe eindkussen gehaald van de grote banden glijbaan. De bootjes achtbaan nog gedaan ondanks de wachtrij van een uur. Verder nog wat glijbanen en het golfslagbad. Toen waren we het alle vier wel zat. Joep jij even in het dorp een broek laten kopen en inkopen gedaan voor de bbq. Terug op de camping bleek de satésaus niet meer te koop te zijn, dus daar moeten we het zonder doen. De grilplaat op de skottel en bakken maar. De zelfgemaakte knoflooksaus deed goede zaken in het vergeten van de ontrbrekende satésaus, dus dat ging goed. Hamburgers, spiesjes lomo, kipsfiletjes en worstjes werden gebakken en naar bnnen geschoven. Nog wat sla en stokbrood en we waren weer voldaan. Al met al laat begonnen met eten, dus ook laat klaar. Even bloggen en verder lekker nog even hangen. Truste!

tmp_25645-CameraZOOM-20160822145827405-470572609

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.