Begin van het einde…

Nou… Het einde van de vakantie komt in zicht. Toch wel opeens met rasse schreden. Vandaag vast een begin gemaakt met het opruimen van de spullen die we sowieso niet meer nodig hebben. Het gasstel, de skottel, wat voorraad. Verder nog wat wasjes gedraaid van de dingen die schoon achter moeten blijven en de dingen die nog nodig zijn voor het laatste stukje. Verder rustig aan een beetj bij het zwembad gehangen. Ik heb ergens een behoorlijke spierpijn tussen mijn schouderbladen opgelopen. Zo erg dat ik niet eens normaal een schoolslag kon doen. Mijn zwem uitje was dan ook van korte duur. Morgen geen opruimdag, maar een uitje naar Barcelona. Bezoek aan L’Aquarium. Deze keer een bijzonder bezoek, want naast het wandelen aan de droge kant van de bakken, gaan we nu ook aan de natte ant van het grote basin kijken. We gaan duiken met de grote haaien! Kan niet wachten. ‘s avonds voor de laatste keer bij Friends gegeten. Ik had geluk. De saté was heerlijk en Colin kreeg niet zijn hele bord kip-cachew op, dus daar kon ik ook nog van meegenieten. Bij de Lidl nog brood gehaald voor morgen en de auto buiten de poort gelaten. Morgen moet er we bijtijds op pad naar Barcelona! 

DSC_7012

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.