Ingekrompen

Vandaag was het inkrimpen. Echter direct inkrimpen naar een kale caravan. De stap luifel/flappen voortent zijn overgeslagen. Meteen de heel voortent er af. We hebben dan ook alleen vandaag nog. Alles moet vandaag opgeruimd en ingepakt. Morgenochtend gaan we de reis naar huis weer aanvangen. Na het harde werken nog even in het zwembad gehangen en als laatste Spaanse avondmaal heel toepasselijk pizza per meter gegeten. Morgen op pad! Niet vergeten de zon in te pakken. 

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.