Adéu

Vanmorgen om zeven uur opgestaan en de laatste zaken schoongemaakt en opgeruimd in de caravan. Het was best nog een uitdaging om de laatste bagage die mee terug moest in de auto te krijgen. Het is gelukt zonder het zitcomfort al te erg te beperken. Even over achten hadden we nog broodjes voor onderweg en reden we de camping af. Kort over negen verlieten we het Spaanse land. Het uitblijven van benzinestations maakte mijn eerste etappe langer dan bedoeld maar boven op het massief dan toch gewisseld. Even plaspauze en een dubbele espresso gehaald en Annet begon aandoet tweede stuk. De beide heren vermaakten zich of prima met de meegebrachte elektronica. Colin had zelfs zijn Laptop in stelling gebracht. De aan-uit brug lag ook al snel achter ons. Zonder problemen bereiken we het hotel in Auxerre. Hotel Le Seignelay beviel ons vorig jaar zo goed, dat we er dit jaar weer naar toe zijn gegaan. Op weg naar het restaurant op het plein nu wel de cache Tour de l’horloge bij de klokkentoren gevonden. Na de hamburgers, pizza en groentepizza, even doorgelopen naar de kade. Er loopt een complete rivier, de Yonne, door Auxerre heen. Ook langs de kade vonden we nog de cache Les quais d’Auxerre. Terug in het hotel nog even gehangen en gaan slapen. Morgen de laatste etappe. Truste.

CatalanFlag

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.