Verrassing voor mama

Vanmorgen weer in het land wakker geworden. De koelkast was nog steeds leeg, dus het ontbijt was een pietsie behelpen. Maar afbakbroodjes met hagelslag doen het ook. De koffiemachine werkte in ieder geval gewoon goed! Eerst ons gezicht laten zien bij de moeder van Annet. Daarna bij oma Tiny op bezoek geweest. Colin was onderweg weer druk op jacht naar Pokémons. Bij oma in de tuin nog even verder gegaan met het wegwerken van een boompje. Colin had daar erg zin in. Die ging lekker te keer met de bomenzaag. Toen nog even Monique gedag zeggen. Colin wilde graag zijn tegeltje af geven. Te meer daar ze had aangegeven nu wel genoeg tegeltjes in huis te hebben en dat ze niet nog meer van die dingen wilde hebben. Colin had, met een beetje hulp, deze keer een mooi tegeltje gemaakt met het huisnummer er op. Een beetje in de stijl van het tegeltje bij mijn huis. In eerste instantie was de wanhoop van een volgend tegeltje af te lezen, maar toen ze zag wat Colin gemaakt had, was dat opeens voorbij. Prettig verrast kon ze blij zijn met de creatie. Terug in Hillegom nog even boodschappen gedaan om de koel- en gewone kast weer enigszins gevuld te krijgen. Colin ging gezellig mee. Om Pokémons te vangen uiteraard! Verder lekker rustig aangedaan. Morgen weer aan het werk 😐 Colin is nog vrij, die breng ik eerst naar mijn huis. Ik moet toch de spullen voor mijn werk nog ophalen. Daar is vandaag niets meer van gekomen. Voor het avondeten was Colin blij met de bloemkool. Na het eten nog visite van Sam en Lisanne. Alle ugh foto’s er doorheen gejast. Ik had nog geen gelegenheid gehad om een toonbare selectie te maken. Truste! 

DSC_7206

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.