De verrassing van oma

Vanmorgen eerst Colin bij mij thuis afgeleverd. Die was nog vrij. Meteen gezien dat oma Willie het gordijn van Colin had ingekort. Dat kan nu gewoon boven zijn bureau dicht in plaats van er omheen. Dat heeft ze in de vakantie gedaan als verrassing. Ik heb mijn werk pasjes opgezocht en ben richting paalbergweg gegaan. Onderweg me afvragend wat mijn wachtwoord ook alweer was. De vakantie was kennelijk prima, want ik had geen idee meer. Ik kon niet eens mijn systeem meer bedenken. Gelukkig had ik mijn usb-stick met wachtwoorden bij me. Ook mijn eigen laptop want als ik in kan loggen kan ik ook doe stick niet gebruiken. Snel kom ik weer inloggen. Dat leverde meteen driehonderdnegenendertig ongelezen mailtjes op. Daar heb ik me een groot deel van de dag mee zoet kunnen houden. Na de eerste werkdag naar huis om Colin op te halen. Het is maandag, dus we gaan naar oma. Daar weer lekker gegeten en Colin naar Monique gebracht. Thuis de auto leeg gehaald. Alle spullen die er nog in rond slingerden er uit gehaald en de dakbox en dragers weer in de berging opgeborgen. Een begin gemaakt met het opruimen van de spullen, maar niet afgekregen. Captain America: The Winter Soldier was toch leuker dan opruimen. Truste!

DSC_7214

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.