Dagje Apeldoorn

Voor het eerst sinds tijden weer eens wakker geworden in mijn eigen bed. Echt mijn eigen bed dan. Nog even lekker een paar keer op snooze gedrukt en toen toch maar in de actie gekomen. Aan de Paalbergweg was het uitgestorven. De vakantie is nog niet voor iedereen ten einde en de collega die wel weer aan het werk was, ging vandaag naar Apeldoorn. Dus laptop maar gepakt en weer in de auto gestapt naar Apeldoorn. Op de weg leek de vakantie al riant ten einde. Ik rolde van de ene vertraging naar de andere. De A1 gaf een heel nieuw beeld. De debiele bocht vanaf de A9 was er uit en ik kwam op het nieuwe stuk uit. Dat hebben we tijdens de wandeling van de [SP09SVA] nog in aanbouw zien liggen. Ook de nieuwe spoorbrug over de A1 lag inmiddels op zijn plek. In Apeldoorn dan lekker aan het werk gegaan. Aan het eind van de dag weer richting huis. Even via de Action om een gereedschapskoffertje voor Annet samen te stellen. Het is wel handig om in ieder geval een minimum aan schroevendraaiers en tangen in huis te hebben. Aansluitend nog even bij mijn vader langs geweest. Ben blij met het herdenkingsplaatje. Toen naar Hillegom zodat we later naar Luke en Danique konden, want die vierden samen hun verjaardag. Lekker de hele avond in de tuin gezeten.

SpoorbrugA1

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.