Waar is de koffie???

Helaas krijg ik vandaag te horen dat mijn besteld Malawi koffiebonen niet meer voorradig zijnen ook uit het assortiment gaan. Of ze misschien een alternatief kunnen voorstellen… Nou nee, dank u. Het gaat me nou juist om die specifieke koffie. Dat wordt dus weer een nieuwe zoektocht naar een leverancier van mijn favoriete koffie. Eens in de zoveel tijd schijnt dat te moeten 🙁 Tot op heden is het uiteindelijk wel weer gelukt. Verder weer een niet al te spannende dag. De dagelijkse routine begint weer te komen. Ik weet alle wachtwoorden weer feilloos in te kloppen. Bij Only Friends is de vakantie nog in gang. In ieder geval voor het duikteam. Volgende week doen we met de begeleiders een sessie om alle skills weer een beetje op een rijtje te zetten. De week daarop gaan we weer aan de slag. Wel weer lekker döner gehaald. De baas was ook weer terug. Die was een paar weken geleden naar Turkije gevlogen om direct weer rechtsomkeer te maken vanwege de mislukt coupe. Vervolgens kon hij weer opnieuw naar Turkije vliegen. “Twee vluchten voor de prijs van één” grapte hij, maar daar bleef het bij. Volgens mij is niemand blij met de situatie. Thuis de meeste spullen van de vakantie opgeruimd. Een was aangezet. Ook de van mijn werk meegeleende beamer even uitgeprobeerd. Kijken of ik een beetje acceptabel een televisie beeld op de muur kan projecteren zodat ik lekker vanuit mijn bed kan kijken. Annet kwam gezellig langs. Colin kwam ook weer bij mij. Het is weer gezellig druk hier. En… Beware ons!!! Colin heeft dit jaar SCHEIKUNDE bij zijn lessen… Ik hoop niet dat hij op mij lijkt 😐 Truste!

Malawi_AAA_Mzuzu_coffee_bag

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.