De “R” weer in de maand.

Slaap niet echt kunnen vatten. Ik wist niet dat ik er last van had, maar kennelijk toch te veel koffie gedronken. Ook druk met het weer op gang komen van het dagelijkse leven. Zorgen dat Colin op tijd naar school vertrekt bijvoorbeeld. Dat ging gelukkig goed. De start van zijn tweede schooldag, de eerste bij mij vandaan, verliep vlotjes. Wel bleek de bus tien minuten vertraging te hebben. Daardoor zou hij te laat op school zijn, dus ik heb hem maar weg gebracht. Dat openbaar vervoer in het dorp is niet echt lekker geregeld sinds ze vorig jaar de lijnen kort getrokken hebben. Lekker op tijd is hij gewoon op school aangekomen. Onderweg kwam ik er achter dat ik mijn pasje en de sleutels van mijn werk vergeten was. Op weg naar mijn werk maar niet langs huis gereden. Ik vraag wel een bezoekerspas bij de receptie. Met mijn leesbril kan ik het gemis van mijn beeldschermbril wel goed maken. Al met al geen lekkere start van de dag. Gedurende de dag komen langzaam maar zeker alle antwoorden van koffie leveranciers die ik gevraagd had naar de Malawi koffie. Het gaat weer een poosje standaard espresso bonen worden vrees ik. Het is op, ze krijgen niet meer, ze verkopen geen losse koffie meer… In ieder geval nergens voorraad 🙁 Maar we zoeken verder! Ik was nu echt de enige van het team op de etage. Op zich wel rustig, maar ook saai. Gelukkig kwamen oude teamgenoten, die ook niet echt in de drukte zaten, me af en toe halen voor de koffie. Aan het einde van de middag zat de werkweek er op en begon mijn weekeinde. Mijn spullen maar weer gepakt en naar mijn moeder gegaan. Colin was daar inmiddels ook. Na het eten weer samen naar huis. Daar kreeg ik meteen een blank A4-tje onder mijn neus geschoven met een potlood. Of ik even een tekening wilde maken als voorkant voor zijn tekenmap. Ehhh?? Wiens tekenmap is het??? Mara goed, ik ben de rotste niet en wilde wel iets schetsen. Dan moest hij er zelf maar een echte tekening uit maken. Tegen de uitdrukkelijke wens in geen toverstaf en magische bezwering met armen, maar een smartphone met Pokémon Go in zijn handen 🙂 Het is maar een schets, dus hij kan het zelf maken zoals hij het wil 🙂 Morgen gaat hij met de hele groep twee lekker actief team-builden bij Papa’s Beach House.

AzorenVulkaanWandeling

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.