Scrambled eggs

“Papa, ik wil scrambled eggs als ontbijt”. Tuurlijk jongen! (ehhh…) Nooit gemaakt, dus eerst maar eens zoeken hoe. Melk… Dat had ik alvast niet in huis. Zonder moet ook kunnen, toch? Dus in een pannetje boter gesmolten, eieren geklutst in een apart kommetje en op goed geluk bij elkaar gesmakt. Tijdens het stollen met een garde door elkaar blijven kloppen en tot mijn niet geringe verbazing en ondanks het commentaar van Colin, ontstond er toch iets wat wel heel erg veel op roerei leek 🙂 Intussen had Colin zich zelf over zijn hammetje ontfermd. Niet veel later had hij een zeer acceptabel ontbijtje. Daarna de verdere logistiek maar onder handen genomen. Een duiktas voor de duik clinic van het dames hockey team bij Only Friends. Het spel dat nog naar oma Willie toe gebracht moest worden na de vakantie. Een tas voor de rest van het weekeinde in Hillegom en de tas die maandag mee moet naar mijn werk. En dan voor Colin een weekeind tas en zijn schoolspullen. Bij Only Friends samen zitten wachten op de hockey dames. Die wisten in eerste instantie niet dat ze gingen duiken. Ze hadden alleen gehoord dat ze zwemspullen mee moesten nemen. Niet iedereen was blij. Vier hadden al een brevet. Maar een paar anderen hadden slechte ervaringen meestal in zee. Één van mijn dames had dat. Ze ging al hyperventileren met allen de duikbril op. Het heeft wat moeite gekost, maar ze zijn alle vier naar beneden gegaan. Leuk was wel dat toen het aankwam op een partijtje onderwaterhockey, alle angst weg was. Toen nam de competitiedrang het over. Wij moesten opletten dat alles goed ging. Yeah right… Alsof we ons in die kluit fanaten zouden storten…. Na een klein uurtje mochten ze het water weer uit. Wij hebben nog wat na getafeld en daarna ben ik met Colin naar oma Willie gegaan. De triominos weer terug gebracht en lekker gegeten. Nog even gekeken wat nodig was om de spiegel op te hangen. Even twee haakjes met pluggen halen. Tot slot naar Hillegom. Daar kwamen we ongeveer tegelijk aan. Timo van een weekeindje surfen in zeeland. Annet van een weekeindje roeien in Utrecht en wij.

DSC_7224

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.