Geen zin…

Niet heel veel puf om te bloggen. Te moe. Te veel aan mijn hoofd. Als brunch een pannenkoek gegeten bij boerderij Meerzicht. Verder niet veel ondernomen. Uiteindelijk aan het einde van de middag in het Vogelenzangsebos een recent neergelegde serie caches opgepikt. Vlak bij één van de caches vinden we iets wat in eerste instantie op een cache leek. Een voetbalschoen met een vaag plastic zakje er in. Ik dacht dat het iemand was die zijn hash verstop had, maar toen zag ik dat de schoen met een schroef aan de boom vast zat. Toch het zakje maar opengemaakt. en toen bleek het de eind-locatie van een mystery cache te zijn. Zo hebben we “Voetbalglorie” gevonden zonder de puzzel op te hoeven lossen. Deze locaties liggen wel erg dicht bij elkaar. Niet meer dan zo’n twintig meter. Dat is lastig als je een cache plaatst. Je weet niet welke mysteries er in de buurt opduiken. De score voor vandaag is:

  1. De Abri’s (1) De Bij
  2. De Abri’s (2) Lieveheersbeestje
  3. Voetbalglorie
  4. De Abri’s (3) De Vlinder
  5. De Abri’s (4) Het Spinnetje
  6. De Abri’s (5) De Vlieg
  7. De Abri’s (6) De Sprinkhaan

‘s Avonds gegeten bij Sam en Lisanne. Lisanne had met Sam ter ere van haar verjaardag en naar aanleiding van hun laatste vakantie een Sri Lankaanse maaltijd in elkaar gedraaid. Erg knap en erg lekker.
PeCoMeerzicht

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.