De verhuizing

Vanmorgen weer eens van file naar file naar mijn werk gehobbeld. Zelfs de afslag naar Schiphol was vol. Op het laatste moment besloten toch naar gewoon door de tunnel te gaan. Te laat zie je dan dat de drukte op de Schiphol afrit zich concentreert op de baan Schiphol zelf op. De baan richting Oost, die ik nodig heb, was leeg. De volgende keer toch naar doorzetten. Op de Paalbergweg aangekomen bleek al snel dat het ook voor ons de bedoeling was te gaan verhuizen. Nu zit het team hier en daar verspreid over de etage. Om externe besluiten maar voor te zijn, hebben we ons samen terug getrokken in de begin hoek. Scheelt in ieder geval aan één kant de aanwas van mensen en geluid. Na het werk naar mams. Colin ook weer opgevangen daar. Die was moe na zijn lange schooldag. Begint goed. Maandagochtend beginnen met gym lijkt mij nou ook niet het meest optimaal. Colin had geen puf in zagen, dus heb ik de rest van de takken van de boom in de tuin maar afgezaagd. De stronk mag nog even blijven. Daar kan misschien nog iets leuks mee gedaan worden. Van de rest weer een vuilniszak weggegooid. Na de lekkernijen van de patatza(a)k Colin weer naar Monique gebracht en naar huis gegaan. Later op de avond kwam Annet nog na de wandeling met haar zus.

FileA4Maandag

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.