Azoren -> Jordanië ???

De hoofdpijn is vandaag niet veel beter dan het gisteren eindigde. Toch gewoon in de actie gekomen. Colin weer bij de bushalte gedropt en samen op de bus gewacht. In de vakantie hebben de vandalen de twee parkeerplekken bij de bushalte omgezet in stoep. Alsof daar veel mensen lopen… De reden van die actie ontgaat me echt compleet. Maar goed… Aan de andere kant van het stoepje parkeren dan maar. Na de pauze hoorde ik op de radio dat de snelweg A9 afgesloten was ter hoogte van knooppunt Badhoevedorp. Iets met op elkaar gereden vrachtwagens. Dat bleek een dusdanig grote puinhoop te zijn dat de snelweg zeker tot half drie afgesloten bleef. Om de ellende compleet te maken werd ik in de middag gebeld door Sawadee reizen. Het min of meer verwachte slechte nieuws kwam dan toch: de reis naar de Azoren gaat helaas niet door vanwege te weinig aanmeldingen. Wij waren nog steeds de enigen. Of ze mee mochten denken voor een alternatief. In die periode was er eigenlijk maar één andere familiereis: negen dagen Jordanië… Nou wil het toeval dat die nog heel erg hoog op mijn lijstje staat! Vanwege de locatie in het Midden-Oosten moet ik dit echter wel even goed overleggen met alle betrokken partijen… Tegen het einde van de werkdag bleek de ellende op de A9 nog steeds niet opgelost te zijn, dus maar langs de A10. Dat was wel druk, maar reed in ieder geval door. Bij mams nog wat takken weggewerkt naar de vuilnisbak en nasi met sateh gegeten. Toen Colin weer mee naar huis genomen. Daar de eerste was aangezet en verder niet veel doen vanavond.

main_13-petra

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.