Intouchables

Na het late ontbijt even wat kleine boodschappen gedaan in Hillegom. Daarna naar de bollenschuur aan de stationsweg gefietst. Kijken naar waar de nieuwe woning van Ron en Marga komt. Het is een monument dat vandaag op open monumenten dag geopend was voor publiek. Mooie locatie, maar er moet nog veel gebeuren. Verder is de middag op verjaardagsvisite bij ome Chris geweest. Toen de auto ergens in de buurt van lijn twee geparkeerd en net de tram maar het Leidseplein gegaan. In de korte Leidse dwarsstraat bij de Mexicaan gegeten en toen naar het Delamar  voor Intouchables. Na een leuke voorstelling weer met de tram naar de auto en snel naar bed.

delamar

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.