VHS digitaliseren

Colin van uit Hillegom weer even langs school gebracht en toen snel door naar mijn werk. De file stond nu al dik voor de Schiphol tunnel, dus meteen de afslag maar genomen. De sluiproute deed zijn werk en met niet al te veel vertraging kwam ik op mijn werk. De hengel van pa nog aan Jos laten zien. Hij was het eens met de oogreparatie en het opnieuw lakken van de windingen die de hengel bouwer had geadviseerd. Verder een dag als alle anderen. Op het moment dat ik in ging pakken, belde Colin. Of ik misschien in de buurt van de bushalte kwam. Dat kwam qua tijd prima uit. Minpuntje is wel dat ook mijn week stand-by weer begon. Ik probeer er iedere positief in te springen, maar dat gaat me steeds slechter af. Vlak voor ik naar huis ging, belde Colin nog of ik misschien over ene half uurtje bij de bushalte kon zijn. Hij bofte, want dat ging precies lukken. Gezien de verwachte warmte morgen, is een tropenrooster in het leven geroepen. Het vijfde uur wordt aan het vierde vast geplakt en daarna is iedereen vrij. En per dag wordt bekeken wat er de volgende dag moet gebeuren. Na het eten nog de VHS recorders opgehaald. Timo wil wat banden overzetten. Dus de Terratec weer te voorschijn gehaald, drivers opgezocht en geïnstalleerd en de grabster software weer in gebruik genomen. Alles lijkt goed te werken, dus binnenkort weer eens wat VHS banden digitaliseren. Truste!

terratecgrabster

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.