Tropenrooster

De eerste stand-by nacht rustig doorgekomen. Ik heb zelfs goed geslapen! Als eerste Colin naar de bushalte gebracht, wat best vreemd was op dinsdag, want normaal is hij bij  Monique. Die is voor een cursus een paar dagen in Zwolle, dus ik pas op Colin. Die heeft vandaag een kort dagje. Vanwege de hoge temperaturen, is een tropenrooster in het leven geroepen. Op mijn werk de voorbereidingen voor een firmware upgrade in gegaan. Ondertussen kwam weer een bericht van het Kaj Munk College over het tropenrooster morgen. Vanwege de vooruitzichten is ook morgen het vijfde uur aan het vierde vastgeplakt en is dat ook direct het laatste uur. Ook kwam de bevestiging dat de reis naar Jordanië definitief bevestigd is. De vluchten en accommodatie zijn dus geregeld. Aftellen! Reisgidsje zoeken (Insight guide Jordanie of Meria Live over Jordanie), slaapzakken kopen, goede wandel sokken voor Colin kopen. We gaan voor alle zekerheid maar allemaal op stevige stappers. Maar goed… De upgrade… Dat liep nogal tegen wat hobbels aan. De documentatie kwam niet helemaal overeen met de werkelijkheid. Ten minste… Tot je in appendix ugh aangeland bent, dan lees je opeens hoe je de hobbels glad strijkt. Als je dan eenmaal alles geregeld hebt, loopt het dan gelukkig toch als een zonnetje. Na het werk Colin opgepikt bij mams. Thuis afgezet en nog even snel boodschappen gedaan. Colin wilde graag bloemkool. Ik krijg steeds meer handigheid in het maken van een fatsoenlijke maaltijd. Onderweg naar huis zit je nog te twijfelen of je niet gewoon naar de diepvriespizza moet grijpen, maar dan toch maar niet. Nu is bloemkool niet het meest ingewikkelde gerecht, maar toch moet je alles tegelijk klaar zien te hebben. De timing voor het vlees en de kerrie saus, zijn nog lastig. Verder genoeg getikt voor vandaag. Ook hier tropenrooster. Lekker onder de plafond sikorsky gaan liggen. Truste!

tropenroosterkmc20160914

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.