Erik en ik.

Colin weer naar de bus gebracht en aansluitend vast zijn school kratje bij mijn moeder gebracht. Dan heeft hij vanmiddag vast alles bij zich om in ieder geval zijn huiswerk te kunnen maken. Het moet allemaal toch die kant op, want hij gaat vanavond weer naar Monique. Morgen heeft hij ook weer een tropenrooster zag ik in de mail. Vrijdag zijn de vooruitzichten zodanig dat het uit is met de pret. Dan mogen ze gewoon weer hun originele rooster draaien. Dat wordt weer buffelen voor ze. Maar daar heb ik geen last van. Na mijn werk weer naar Only Friends voor de eerste les na de vakantie. Vorige week zouden we skills doen, maar daar had ik me voor afgemeld vanwege verkoudheid en hoofdpijn. Deze week kon ik ook niet duiken. Ten eerste vanwege mijn inmiddels chronische hoofdpijn ,waar ik toch een keer naar moet laten kijken. En ten tweede vanwege mijn stand-by dienst. Je zult net zien, nooit wordt je gebeld, behalve als je net je hoofd onder water gestopt hebt. Maar zoals altijd is er genoeg te doen. Ik heb er dus weer voor gezorgd dat alle cilinders vol bleven. Op het parkeerterrein stond Erik toevallig naast met met zijn Tesla. Na Only Friends toch even snel langs de döner voor het traditionele broodje. Toen naar mijn moeder. Colin was inmiddels zelf al overgestoken naar de overkant. Ik heb nog even zijn kratje gebracht en Monique bijgepraat over de aanstaande vakantie. Bij mams nog een kop koffie gedronken en snel naar huis. Annet was er al. Die was lekker an de studie. Gedoucht, spullen opgeruimd, dit bericht getikt en nu lekker gaan hangen. Als foto dan maar Erik en ik naast elkaar.

teslalancer

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.