Rustig dagje 

Als gecombineerd ontbijt/lunch naar Meerzicht voor een pannenkoek.  Op de terugweg nog even boodschappen gedaan. Verder weinig gedaan vanwege mijn hoofdpijn. Daar moet ik echt een keer voor naar de dokter. Sam en Lisanne kwamen eten want die gingen aansluitend een auto puzzelrit in Hillegom rijden. Na het eten heeft Joep Annet en mij bij Langevelderslag afgezet zodat we het laatste gat in het Hollands kustpad deel twee dicht kunnen lopen.  Toen we bij De Zilk waren sloten we weer aan op het stuk naar Oase dat we al gelopen hadden. Dat was een andere keer dat in stand-by was en niet te ver uit de buurt kon. Nu ook dus. Een uurtje later kwamen we hij De Zilk de duinen weer uit. Volgende etappe begint weer bij oase.

dsc_7302

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.