Weer kermis

Vanmorgen naar de moeder Annet geweest. Alle broers en zus waren allemaal wel weer terug van vakantie dus het was een drukke boel. Edith was erg blij met de salamander van Gaudi, die we mee hadden genomen uit Spanje. Na het bezoek weer met Colin naar de kermis geweest. Die wilde nog wat punten bij elkaar skeeballen en die dan inwisselen voor iets. Eerst is hij nog even met twee kleine neefjes van Annet de cakewalk in geweest. Ding heette hier wel anders, maar het kwam op hetzelfde neer. Toen is hij samen met Annet nog in de poliep geweest. Heel dapper, maar na de eerste bewegingen had Annet al weer spijt geloof ik. Van zijn spaar punten heeft hij weer een knuffel gescoord. Een blauw draakje. Weer een knuffel… Tja, de rest van de meuk is toch eigenlijk echte kermis rommel dus niet echt het meenemen waard. Ook nog potjes BB-balletjes. Daar kan hij thuis dan naar alle hartelust mee knallen.  Ik heb een schietkastje met kaarten, dus dat moet lukken. Verder blijft het een rustig avondje. Het vuurwerk wordt helaas te laat voor hem. Hij kan dan morgen wel uitslapen, maar het is en blijft een schooldag! Truste vast!

dsc_7314

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.