Kwerentietres

Vanmorgen een beetje uit kunnen slapen. Colin bleek de eerste twee uur vrij te zijn. Omdat we in Hillegom zaten, kon hij niet op eigen houtje naar school. Ten eerste weet hij de weg sowieso niet en ten tweede is het een mijl-op-zeven. Eerst naar Haarlem en dan weer min of meer terug naar Hoofddorp. Omdat in stand-by was, had ik mijn laptop mee, dus ik ben begonnen met thuis werken. Ik moest wel op een bepaald moment aan de Paalbergweg zijn voor patching en voor de ontruimingsoefening. Dus Colin was iets te vroeg op school. Maar die vermaakte zich wel en ik kon behoorlijk makkelijk doorrijden. Tegen tien uur blijkt de grootste drukte wel verdwenen te zijn. Ook parkeren ging vlekkeloos. Ik verwachte al half dat ik in de wijk zou moeten gaan staan, maar zelfs een van mijn voorkeursplekken was vrij. Wat een feest. Ik had net mijn koffie op en wilde aan de patch beginnen, toen het alarm afging. Binnen zeven minuten hadden we hele gebouw leeg, ondanks wat communicatie stoornissen. Deze keer veel mensen die niet de noodzaak van verdwijnen zagen. Maar met lichte drang hebben we iedereen uit het gebouw gekregen. Ook de groep minder validen die vanaf vandaag een re-integratie proces in zijn gegaan. De patching ging na de ontruiming best goed. Na mijn werk Colin weer opgevangen bij mijn moeder. Hem na het eten weer naar zijn moeder gebracht en doorgereden naar Almere om de drankvoorraad van Bep aan te vullen. Ik had op haar verzoek nog drie flessen “43” meegenomen uit Spanje en die logeerden nog steeds in mijn kofferbak. Na een gezellig avondje bij Bep en Coen, weer naar huis en naar bed. Morgen weer een dag!

kwerentietres

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.