Ocean Warrior

Goed geslapen. Bijtijds naar mijn werk gereden. Porto opgehaald en naar de eerste. De bak met incidenten voor een deel leeg gewerkt. Met Marco aan de patching van een systeem begonnen. Ondertussen een patch klusje voor volgende week dinsdag voorbereid. Dat liep gelukkig al snel tegen een probleem op. Geen console toegang. De rest van de dag gepoogd dit geregeld te krijgen… Uiteindelijk moest ik maar een ticket aanmaken om het te laten regelen. Ook dat nog gedaan. And Now We Wait. Al dat gedoe leidde er wel toe dat ik nog laat bezig was. Zo laat dat ik meteen door kon rijden naar Zwanenburg voor het broodje döner. Thuis een beetje aangerommeld tot Colin weer kwam. Toen was het heel even uit met de rust, maar die orkaan was ook snel uitgeraasd 🙂 Die had trouwens nieuwe schoenen. Knaloranje met neon-gele binnenkant. Hij valt in ieder geval op in het verkeer 🙂 Verder de rest van de avond lekker bank hangen. Ondertussen stoomt het nieuwe Sea Shepherd schip Ocean Warrior op naar Amsterdam waar het volgende week te bezichtigen is.

oceanwarrior

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.