Brrr… Gruwel!!!

Maar daarover later meer… Het ochtend ritueel met Colin in gang gezet. Ik heb hem deze keer iets te ruw wakker gemaakt naar zijn zin 🙂 Ik zal mijn leven beteren (NOT). Even samen bij de bushalte op de bus gewacht en toen naar mijn werk. Begonnen met de voorbereidingen voor de patching en toen wachten op toestemming. Daar had ik eerst de verkeerde voor aangesproken die me half in paniek verbood om ook maar iets te doen. Ja, ja, rustig maar… De goede persoon aangetypt en tijdens het wachten op toestemming nog even wat gegraven in de bak met incidenten. Toen de toestemming gekomen was, lekker aan de patch gegaan. Bij het maken van de nood omgeving ging het echter fout. Te weinig ruimte. Ik kwam een paar Gigjes te kort. Dus eerst nog wat rommel opruimen. Toen kwam het gruwel berichtje van Colin. Die had geen trek in eten, want hij was misselijk. Ze moesten ontleden 🙁 😐 :O Brrr… Niet aan denken. Heb ik gelukkig nooit hoeven doen. Het fijne hoor ik er later wel van. De tweede poging om de nood omgeving te bouwen liep ook fout op te weinig ruimte. De boel dus maar afgeblazen en een uitbreiding van de opslag ruimte aangevraagd. Alles weer normaal opgestart en verder spitten in de bak. Tegen half vier vond ik dat mijn weekeinde begonnen was. Te meer daar ik van de week genoeg uren had gemaakt en om vier uur mijn grote wissellijst geleverd zou worden. Afwijkend maatje: 2m16 bij 0m50… Wat zou daar in komen 🙂 Ik heb van heel vroeger nog een blauwdruk doorsnede van een F-16 liggen. Die heeft mijn vader toen ooit eens te pakken gekregen toen de eerste F-16’s in Nederland afgeleverd werden. Al te lang ligt die koker ergens in een hoek. Nu kan hij aan de muur! Daarna naar mams om te eten en Colin op te pikken. Op weg naar huis begon hij een beetje te vertellen over de ontleding. Eerst ging het al fout met de verdeling van wie met wie zou werken. Hij werd van zijn maatje gescheiden door een ander die er gewoon bij kwam zitten en weigerde weg te gaan. De juf heeft toen uiteindelijk Colin maar regens anders gezet. Toen moest hij dus, zwaar tegen zijn zin in, een pijlstaart inktvisje ontleden. Het was hem niet aan zijn verstand te peuteren dat dit er nou eenmaal een beetje bij hoorde… Ach, komt vanzelf wel. Ik zou er ook niet helemaal gelukkig van worden op school. Bij Sea Life Scheveningen hebben we bij een rondleiding achter de schermen ook eens van die beestje ontleed. Nou verder weer een rustige avond en het weekeinde is begonnen!

f16fightingfalconblueprint

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.