Lijsten ophangen

Na het ochtend ritueel naar de Gamma gereden. Mams had een nieuwe schep nodig, ik een enkele gereedschapskist waar alles inpast zonder tig koffertjes te hebben slingeren. Eerste gelukt, tweede niet. Te veel keuze… Hoe moeilijk kan het zijn zou je denken… Wel nog een houten lat gescoord waarmee ik de lijst van de F-16 kan versterken. Daarna doorgereden naar de waterbeddenwinkel in Nieuw-Vennep voor de jaarlijkse conditioner voor het bed. Kan ook elders uiteraard, maar ach, de klantenbinding werkt goed bij ze. Toen weer naar huis. Eerste de lat in stukken gesneden en op de lijst gelijmd. Die latten later nog even vastnieten als ik het nietpistool bij mams heb opgehaald. Na wat gerommeld te hebben weer op pad. Eerst even de schep naar mam brengen en het nietpistool ophalen. Daarna door naar Hoofddorp om Colin op te halen. Niet nodig, maar wel gezellig. Weer thuis de gelijmde latjes nog even extra vast geniet. Ook de lijst met de ICAO kaart en de lijst met de Rembrandt tentoonstelling opgehangen. En zo worden ook de kleine klusjes langzaam maar zeker gedaan. Voor de F-16 heb ik hulp nodig en de wrakkenkaart van Terschelling moet ik ook even goed uitlijnen boven de tafel. Niet alles tegelijk 🙂 Bij het boren van het eerste gat in de gang gebeurde wel iets heel aparts… Op goed geluk met de lijst een leuke plek bedacht. Afgetekend. Gat geboord… Zat ik precies op een oud gat. Er kwam een uitgeboorde plug uit het gat zetten. Vaag. Er was ook geen weggewerkt gat te zien. Dat is al een hele poos geleden dicht gesmeerd en over gestuukt. Affijn; lijsten opgehangen. De gang ziet er goed uit. Langzaam maar zeker werd het tijd om voor het eten te gaan zorgen. Colin was druk bezig met zijn Engelse huiswerk: Youtube filmpjes bekijken. Schijnt de leraar prima lesmateriaal te vinden !?!? NA de dopperwtjes, aardappelen en Duits biefstukje, de spullen weer ingepakt , Colin naar Monique gebracht en naar Annet gegaan. Morgen weer een stuk van het kustpad lopen?

icao-rembrandt

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.