Hij is er!

Vanmorgen iets vroeger uit Hillegom vetrokken als gewoonlijk. Voor de drukte op de weg had ik de moeite niet hoeven doen. Het was zo mogelijk nog drukker dan voorheen. Gelukkig deed de sluiproute het nog prima. Ondanks het redelijk vroege tijdstip was ook de parkeergarage al redelijk gevuld. Vreemd. Over de werkdag op zich is vrij weinig spannendste melden. Via mijn telefoon kwamen de piepjes binnen dat de Ocean Warrior arriveerde aan de NDSM pier. Die gaan we van  de week maar eens met een bezoekje vereren. ‘s Middags de auto van mams naar de APK gebracht en daarna een lekker bord lasagne gegeten. Toen nog even langs Peter en Petra om een vreemd computer gevalletje te bekijken. Blijkbaar is er in de laatste Chrome updates iets veranderd waardoor je niet meer zo snel pagina’s achter elkaar kunt openen. Als alternatief bleek Firefox dat wel te kunnen. Probleem omzeild. Eenmaal thuis begonnen met het opsturen van alle motorcross foto’s van afgelopen zondag. Het gaat uiteindelijk om 575 foto’s met een totale omvang van 5,2GB. Dat staat wel even te we-transferen 🙂 ik hoop dat het Bonenberg team er blij mee is. Tot slot nog het kaartje van de kustpad wandeling aangepast. Naast de gelopen route, zet ik nu ook de gevonden caches er op 🙂

marinetrafficoceanwarrior

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.