Ouderavond

Werk, tja, weinig spannends te melden. In de middag nog even op oriëntatiebezoek bij Kamera-Express, die hebben een heel leuk reis statiefje voor niet al te veel geld. Even kijken of die niet in elkaar stort onder het gewicht van mijn camera. Dan snel via de [DONNER] naar huis. Monique komt Colin bijtijds brengen en wij gaan dan door naar het Kaj Munk College voor de ouderavond. Een korte inleiding van de directeur en dan met de klasse-mentoren naar de klas voor een verder verhaal. Het viel allemaal mee. Veel komt straks uit de studiegids en verder was het kennis maken met de mentoren. Twee in het geval van 2S1. Alle leerlingen hadden een naambordje gemaakt voor hun ouders. “Ouders van [naam]” en iets van een tekeningetje. Op de binnenkant hadden ze nog een boodschap geschreven. “Ik hoop dat jullie het luk hebben” stond er bij Colin. Ik las eerst, verkeerd, “houden”  zo van “gedragen jullie je”, maar toen las ik het goed. Na nog een bak koffie weer naar huis. Colin nog even gemotiveerd zijn huiswerk af te maken en verder lekker op de bank gehangen.

kmcouderavond2s1

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.