Dagje Apeldoorn

Hoe begon de dag ook alweer… Wakker geworden. Nog even de wekker een keer uitgedrukt, maar toen toch het circus in gang gezet. Eerst zelf maar gaan douchen. Toen Colin proberen te motiveren, maar die lag nog lekker. Annet mocht eerst.  Maar toen opeens kreeg hij haast. Ondertussen had ik het ontbijt en zijn schoolhapjes klaar gemaakt. Uit de douche vandaan begon hij hem opeens te knijpen. Hij zou geen tijd genoeg hebben. Pfff beetje doorgaan dan maar hè…  Zonder problemen was iedereen op tijd klaar. Bij de bushalte nog even samen gewacht en toen weer aan de arbeid. Deze keer was de reistijd iets meer. Jos ging naar Apeldoorn en Marco en ik hadden besloten dan ook maar te gaan. Voor de gezelligheid en de integratie en zo… Onderweg was het behoorlijk druk. En dan ga je denken hè… Internet. Het nieuwe werken, flexplekken, alle mogelijkheden tot je beschikking en dan… ga je vrijwillig in de file staan om in Apeldoorn te gaan werken… Wat klopt hier niet? En juist vandaag, als alle Amsterdammers in Apeldoorn zitten, komt Roel naar Amsterdam 🙂 Weer druk bezig geweest met het wegwerken van errpt meldingen. Daar moeten we snel iets beters voor bedenken.  Ook kreeg ik te horen dat mijn patch acties volgende week liever geen doorgang krijgen. En toen was het al weer tijd om richting mams te gaan. Colin had zich daar al genesteld. Na het eten lekker naar huis. Beetje rommelen. Ook de Minecraft server gerestored naar vorige week . Iemand had een command block ergens neergezet waardoor iedereen na een paar tellen door de wereld viel en dood ging. Beetje jammer..

minepiewereld

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.