Ik was er weer :)

Vanmorgen konden we rustig aan doen. Colin bleek het eerste uur vrij te hebben. Dat was meteen weer aanleiding om een taxi rit te verzoeken, maar ik ben sterk geweest en heb hem op de bus gezet. Wel afgesproken dat als het een bus was die alleen in Badhoevedorp bleef ik hem wel zou brengen. Soms Keert de bus bij de ANWB weer om en gaat terug het dorp in. Vaag… Staat ook niet op 9292. Maar de bus ging gewoon naar Hoofddorp en ik kon gewoon naar mams. Colin bleek ook het laatste uur vrij, dus ik ben nog even snel naar Annet gegaan. De geplande wandeling was al terug gebracht tot een stukje Langervelderslag, maar met dat laatste uur ook weg, zijn we maar gewoon wat gaan eten bij Nederzand en hebben we daarna nog heel even op het strand gekeken. Toen was het al weer tijd om Colin uit school te halen en naar het NDSM terrein te gaan. Colin was heel verbolgen geweest toen hij er achter was gekomen dat ik al alleen naar de Ocean Warrior was wezen kijken. Alsof ik hem zou vergeten! Na school dus op pad. Deze keer maar gewoon de omleiding gevolgd naar het parkeer terrein vlak bij de pier. Scheelt een flinke wandeling. De Ocean Warrior lag nog steeds op zijn plekje. De Brigit Bardot een paar jaar geleden lag de drie keer dat ik er was iedere keer ergens anders. De ervaring van van de week in mijn achterhoofd, nu maar gewoon meteen in de rij gaan staan. Nummer acht en negen waren we, dus de eerstvolgende tour zaten we bij. En dat bleek maar goed ook, want tegen de tijd dat we aan boord konden stond er een giga rij achter ons! De rondleiding kende ik al natuurlijk. Colin heeft overal goed opgelet, want hij wil het schip na gaan bouwen in Minecraft. Zal mij benieuwen. Ik moest ook weer overal foto’s van maken, zodat hij naslag materiaal had. Bij de shop een riem en het backpack gekocht. Dat backpack wilde ik al hebben sinds ik er in Egypte iemand mee had zien lopen. De riem zag er gewoon leuk uit. En het is voor het goede doel. Thuis de Minecraft server even aangepast en multiworld uitgezet. Iedereen maakte maar zijn eigen wereld aan en daar kon de server niet zo tegen. Die crashte dan. Beetje jammer. Geef ze een vinger… Dus nu maar even zonder multiworld. Tot ik bpermissions uitgezocht heb en kan regelen dat ze wel van wereld naar wereld kunnen springen, maar ze niet zelf kunnen maken. Er bleek weer een pakje bij een buurman afgeleverd te zijn. Beetje vreemd, want we waren gewoon thuis. De bel bleek het echter niet meer te doen. Eens kijken hoe we dat nu weer geregeld krijgen. Na het eten de spullen weer ingepakt en naar Hillegom gegaan. 

dsc_8049

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.