MineCraftWars

Vandaag weer een langzame start. Meteen in de actie om de Minecraft server te herstellen. Links en rechts wordt er toch best wel wat geklierd door iedereen. Dat heeft in ieder geval geresulteerd in het feit dat mijn huis half gesloopt is. En de dader ligt uiteraard op het nabijgelegen kerkhof. Nou ja. Boos worden leverde ook niets op, dus wat kan het me eigenlijk schelen. Ze rommelen maar aan. Als ze hem slopen, reset ik alles en moeten ze maar opnieuw beginnen. Na wat nog net voor ontbijt door kon gaan op pad gegaan naar de Decathlon. Voor Jordanië had ik voor Colin en mij nog slaapzakken nodig. Ook twee sneldroog handdoekjes waren wel handig en als belangrijkste ene paar stevige schoenen voor Colin. Zijn ook pas nieuwe sportschoenen zouden die reis misschien niet zo heel erg leuk vinden. Schoenen uitzoeken met iemand die er heel eerlijk gezegd geen zin in heeft is best een uitdaging. Als het verder niet boeit, begin je maar met de goedkoopste dan. Die zaten te strak. “Die zwarte daar met rood” leken hem wel wat. Zucht… Rekken vol schoenen met diverse combinaties, dus voor ik de goeie had, waren we ook wat sacherijnige blikken over en weer verder. Maar goed, die zaten ook te strak. De volgende poging was echter gelukkig raak. Mooie schoenen, zat lekker, niet al te duur, wat wil je nog meer. Oh ja… En rode veters! Na de schoenen waren de handdoekjes zo gescoord. Hoewel… Welke kleur neem je dan??? Tot slot de slaapzakken. Daar was ook helaas voldoende keuze in. Maar een beetje iets gemiddeld bij elkaar gegokt. Nog een paar wandel sokken voor Colin bij de schoenen gegrist en weer naar de uitgang. Colin wilde heel graag snel terug naar Hillegom voor zijn huiswerk. Oh nee. Minecraft 🙂 maar onderweg begon hij trek te krijgen in een pannenkoek… De automatische piloot spring meteen in Meerzicht mode en al snel zaten we lekker aan de pannenkoek. De eigenaar kwam ook nog even aan het tafeltje hangen met een heel gesprek. Gezellig. Toen weer naar Hillegom. Ergens onderweg Annet afgezet om een en ander te gaan regelen voor de verjaardag van Joep en Timo volgende week. Ze liep wel terug. Dat duurde uiteindelijk best lang, want ze had overal staan kletsen (duhhh). De minecraft server (b)leek nog in orde te zijn, dus ik hoefde niet in te grijpen. Mijn huis was nog steeds niet gerepareerd, dus daar wil ik nog een keer over gaan klagen. Echter, wat later op de avond bleek mijn huis weer in al zijn glorie hersteld. Ik ben zelf nog de waterval gaan maken, maar dat vond Colin  helemaal niets worden, dus die heeft dat maar afgemaakt. Tot slot nog een partijtje tikkertje gespeeld met Sjoerd en Colin. Virtueel tikkertje in de minecraft wereld wel te verstaan. Één voordeel, je wordt er niet moe van. Truste!

hersteldhuis

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.