Storm in de Caraïben.

Vanmorgen een beetje plannen omdat iedereen min of meer tegelijk het huis uit moest. Weer bijtijds op pad om Colin op tijd bij school te droppen, zodat hij naar het sportveld kan fietsen. Wel nog een speurtocht gehouden naar zijn sportschoenen. Die heeft hij vermoedelijk bij mij thuis laten liggen. Hij moet ze ook gewoon op school in zijn kluisje droppen. Bleek de driemerenweg half afgezet. Dat schoot dus niet op. Snel even google maps op de telefoon geactiveerd en er was inderdaad een sneller alternatief, dat we maar zijn gaan volgen. In ieder geval op tijd voor school, maar hij moest nog naar het sportveld fietsen. Ik kon ondertussen verder naar mijn werk. Helaas was het niet over met de drukte 🙁 Ik heb geen enkel stuk weg gehad waar het niet druk was. Zal wel weer met het weer te maken hebben. Colin mag vanavond vroeg als hij wil naar Monique toe. Ter ere van de trouwdag van haar ouders, gaan ze uit eten. Gedurende de dag wat berichten van Bonaire gezien over het bezoekje van orkaan Matthew. De schade lijkt beperkt hoewel er weel een giga rotsblok een paar meter naar de kust opgeschoven schijnt te zijn. Misschien ga ik het nog eens zien. Toen ik bij mams kwam, bleek Colin al naar boven te zijn. Ik heb hem wel even naar beneden laten komen om te helpen met zijn spullen die nog in mijn auto lagen. Daarna patat gehaald, nog even bij Chananja mijn uitgeleende fototassen weer opgehaald en naar Hillegom gereden. Onderweg een aantal plekken gezien waar ik morgenavond eens ga proberen foto’s te maken. Schiphol aan de horizon. De verlichte tunneltjes rond de omgelegde A9. Misschien een poging richting sterrenhemel.

bonairenamatthew

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.